fbpx

L’Associació d’Artesans del Born estrena pàgina web

associació artesans born

L’Associació d’Artesans del Born estrena pàgina web

L’Associació d’Artesans del Born ACAR estrenem una nova pàgina web. Amb aquest nou site, l’Associació fa un pas més en la projecció cultural dels artesans de Barcelona, i concretament del barri del Born, per tal de promoure l’artesania com una nova realitat comercial de valor.

En un context com l’actual, cada vegada pren més rellevància el comerç de proximitat, així com el suport a les xarxes de consum local. El valor del producte proper i fet a mà és un distintiu a dia d’avui, on les formes de consum massiu i grans plataformes comercials dominen el mercat de la distribució.

ACAR, conscient també de la nova realitat comunicativa pretén amb aquesta pàgina apropar el seu art i els seus productes al barri del Born i a la ciutadania de Barcelona, dinamitzar la cultura artesanal i donar a conèixer els seus tallers a través dels canals digitals. Un salt cap a una nova realitat de consum cada vegada més propera i més digital. 

Per això, ACAR renova els seus canals digitals, per donar major visibilitat al treball artesà i per tal de promoure un consum responsable i de proximitat, també online. 

Nou canals de comunicació de l’Associació d’Artesans del Born

A més de la nova web, donem un salt també en els nostres perfils de xarxes socials Facebook i Instragram a través dels quals anirem publicant totes les novetats referents a l’artesania del barri així com dels nostres productes i les iniciatives que duguem a terme.

A través de la nova web, a més de consultar la informació sobre l’Associació d’Artesans del Born – La Ribera, també podreu contactar amb nosaltres i conèixer detalladament cada taller.

Un convidem a visitar la nostra nova pàgina i seguir-nos a les xarxes socials per està al dia de totes les novetats d’ACAR!

Tags:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.