fbpx

La Fira d’Artesania de Nadal del Born al carrer Argenteria celebra la seva 22ª edició

fira d'artesania de nadal born

La Fira d’Artesania de Nadal del Born al carrer Argenteria celebra la seva 22ª edició

L’Associació d’Artesans del Born ACAR, que reuneix artesans, artistes i dissenyadors que tenen els tallers ubicats entre els carrers Argenteria, Montcada i Princesa de Barcelona, l’anomenat Triangle de la Ribera, organitza la 22a edició de la Fira de Nadal d’Artesania del Born.

Amb més de 20 anys d’història, la Fira reuneix als principals artesans del barri del Born – La Ribera durant les festes, amb una amplia oferta de productes que elaboren ells mateixos als tallers del barri, de gran tradició artesana a la ciutat de Barcelona.

Els dies 5, 6, 19, 20, 21, 22 i 23 de desembre i els 2,3 i 4 de gener es podran visitar les parades muntades al carrer Argenteria, des del creuament amb Via Laietana fins al carrer de Grunyí. L’horari de la fira serà de 12h a 20h per complir amb les mesures i restriccions a causa de la COVID-19. 

Què hi trobareu a la Fira de Nadal d’Artesania del Born?

Com cada any, a la Fira de Nadal d’ACAR podreu trobar accessoris de moda, joieria artesanal, roba fet a mà i creacions artístiques per decorar les llars i per regalar. Tot, productes fets pels artesans del barri amb materials de primera qualitat i tècniques artesanes.

Expositors de la Fira de Nadal d’ACAR al carrer Argenteria

Artesans d’ACAR a les Fires de Nadal de Barcelona

Així mateix, alguns dels artesans del Born també participen a d’altres fires de Nadal populars de la ciutat de Barcelona.

Expositors d’ACAR a la Fira de Santa Llúcia | Fins al 23 de desembre
Expositors d’ACAR a la Fira del Portal de l’Àngel | Del 7 al 20 de desembre
Expositors d’ACAR a la Fira de Sant Tomàs i Reis (Fira de la Gran Via – sector artesà)

Un Nadal de consum responsable

En el context actual, aquest Nadal pren especial rellevància un consum responsable i de proximitat que ajudi a mantenir el teixit comercial dels barris i ciutats. Per això, des de la Fira d’ACAR de Nadal es donen alternatives a la ciutadania perquè aquest Nadal es comprin regals i objectes fets a mà pels artistes locals, una forma de incentivar i mantenir el comerç local del barri del Born.

L’Associació ACAR està formada per diferents tallers del barri del Born de Barcelona que treballen productes de manera artesanal, atorgant l’exclusivitat i valor de la peça artesana, tant en la dedicació com en la qualitat del producte final.

En aquest marc actual, ofereixen una alternativa al comerç de grans marques a través d’una proposta d’articles personalitzats i exclusius.

Seguiu les novetats de la fira al nostre perfil d’Instagram >

Tags:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.