fbpx

10 regals artesanals per sorprendre aquest Nadal

regals aresanals nadal

10 regals artesanals per sorprendre aquest Nadal

Busqueu idees per sorprendre als vostres amics i familiars amb regals artesanals aquest Nadal? Estem a mig mes de desembre i arriba el moment d’organitzar les compres. Aquest any, les circumstàncies de la pandèmia ens han portat a prendre més consciencia sobre la importància en la nostra forma de consum. Cada vegada més busquem productes i marques amb consciència, afins a un nou escenari de consum molt més proper i local. És per això, que els regalar artesania és una gran opció per organitzar les teves compres aquest Nadal.

Aquest Nadal, regals artesanals i de proximitat

Fer regals artesanals aquest Nadal ajuda al teixit comercial del barri i també a mantenir un consum de proximitat responsable.

Per això, aquest Nadal et proposem 10 regals artesanals per sorprendre als teus amics i familiars. Productes fets a mà al cor de Barcelona.

1. Ceràmica decorativa

Altamar és la marca de ceràmica que dissenya i elabora la Marta. Peces de ceràmica utilitària i decorativa, que crea des del taller Màrmara al carrer de l’Esquirol del Born. Si el que busqueu són peces decoratives de ceràmica artesanal, però amb un toc modern i actual, no deixeu de visitar Altamar.

regals artesanals nadal

2. Joies artesanals

Al carrer Grunyí trobem les joies de Beltaine Joyas. Són joies orgàniques, que creen l’Ana I el Sanjo, amb dedicació i cura a través de processos totalment artesanals com la fundició a la cera perduda i calentant i modelant les peces a mà. Peces amb personalitat i sobretot exclusives.

regals artesanals nadal

3. Roba exclusiva i atemporal

bono|bono es defineixen com uns apassionats del disseny i de les formes simples i geomètriques, i així es plasma en tota la seva roba. Si busques peces de roba fetes a mà amb amor, ànima i cor; visiteu el seu taller-showroom del carrer Banys Vells del Born.

bono bono

4. Quadres 3D

Fotografies a capes o quadres 3D, aquest és el producte estrella de Boxart, creat a l’any 2007 i que compte amb el distintiu de Producte Artesà Qualificat del Centre d’Artesania de Catalunya. Visiteu la seva botiga de la Plaça de la Llana i fes un regal realment especial aquest nadal.

Boxart

5. Teixits artesanals

Si busqueu jaquetes, jerseis, bufandes o xals visiteu Estudi Tèxtil, el taller-botiga de teles i accessoris de moda fets amb la tela que teixeix l’Anna Vilafranca amb la tècnica tradicional del teler. Els seus filats d’alta qualitat es converteixen en tot tipus de peces de roba artesanal. Un regal perfecte per l’hivern.

Estudi Tèxtil

6. Accessoris de macramé

Bosses, moneders, collarets, polseres i arracades, en un mar de tonalitats ocres, granates, turqueses i verdes, on en cada fil es respira la tècnica i sabiduria de l’artesana Marina Grafeuille. Accessoris únics fets amb la tècnica de macramé. Visita el taller de la Marina al carrer de l’Esquirol, un petit bany de color en el que perdre’s en cada nus.

Marina Grafeuille

7. Anells creatius i exclusius

Si busqueu anells diferents heu de visitar Monbet Disseny. Anells divertits i particulars, fets a partir de motlles de cera, de forms voluptuoses i de línies arrodonides. Peces úniques amb caràcter i personalitat al carrer Mirallers 3.

Monbet Disseny

8. Joieria única pel dia a dia

Si busqueu joies pel dia a dia, les peces de la Montse Cortecans realitzades en plata a partir de planxes o fils de diferents grossors, són una elecció perfecte. Plasmen l’experimentació constant en la recerca de nous acabats i textures com els gravats, matisats i oxidats. Peces que fusionen la creativitat i practicitat per crear joies funcionals pel dia a dia.

Montse Cortecans

9. Accessoris de pell pintats a mà

Un altre opció per regalar productes artesanals aquest Nadal és visitar el taller de Rossymina al carrer Banys Vells. El taller és càlid i acolorit, ple de bosses, penjolls, cinturons, polseres i molts altres accessoris elaborats amb pell de primera qualitat, procedent d’Espanya i Itàlia, i pintades a mà. Totes aquestes peces són la materialització de la imaginació i de l’experiència de la Rosista i la Mina, que plasmen el seu imaginari de color i formes en totes les seves creacions.

10. Ceràmica i accessoris de cuir i pell

Entrar a Terra i Pell és contrast. Si no heu decidit qué regalar encara, visiteu el seu taller, segur que no en sortiu amb les mans buides.

A Terra I Pell hi trobareu des de creacions de joieria i cuir, accessoris com bosses i carteres, fins a rellotges, i peces de joieria com collarets i anells, de línies més masculines. I també la ceràmica de línies suggerents de la Puri, que es debat entre creacions d’expressió més artística com també d’estètica nòrdica i mediterrània.

Terra i Pell

Si vols conèixer més sobre els artesans del Born segueix-nos a les xarxes socials -> Facebook i Instagram

Tags:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.