fbpx

COMENÇA LA FIRA D’ARTESANIA DE PORTAL DE L’ÀNGEL 2021

COMENÇA LA FIRA D’ARTESANIA DE PORTAL DE L’ÀNGEL 2021

Comença la Fira d’Artesania de Portal de l’Àngel 2021! Del 22 de novembre al 5 de desembre vine a visitar els nostres stands i fes les teves compres de Nadal amb productes artesans i de proximitat, estem oberts cada dia de 10h del matí a 21h del vespre.

Coneix tots els productes artesans que podràs adquirir a la Fira del Portal de l’Àngel de Barcelona i col·labora amb el comerç local de la ciutat.  

Què hi trobareu a la Fira d’Artesania de Portal de l’Àngel?

Com cada any, a la Fira hi podreu trobar accessoris de moda, joieria artesanal, roba fet a mà i creacions artístiques per decorar les llars i per regalar. Tot, productes fets pels artesans amb materials de primera qualitat i tècniques artesanes.

Expositors de la Fira
  • Les cosetes de la Pepi

  • Maybe Lovely Gems
  • Productos Naturales Nishima
  • Maria Amorós
  • Voilart
  • Kimu
  • Diana Cristó
  • Felivitralls

Aquest Nadal: compra artesania, compra local

En el context actual, aquest Nadal pren especial rellevància un consum responsable i de proximitat que ajudi a mantenir el teixit comercial dels barris i ciutats. Per això, des de la Fira de Portal de l’Àngel us donem alternatives a la ciutadania perquè aquest Nadal compreu regals i objectes fets a mà pels artistes locals, una forma de incentivar i mantenir el comerç local del barri.

L’Associació ACAR està formada per diferents tallers del barri del Born de Barcelona que treballen productes de manera artesanal, atorgant l’exclusivitat i valor de la peça artesana, tant en la dedicació com en la qualitat del producte final.

En aquest marc actual, ofereixen una alternativa al comerç de grans marques a través d’una proposta d’articles personalitzats i exclusius.

Seguiu les novetats de la fira al nostre perfil d’Instagram >

Tags:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.