fbpx
 

Altamar

Altamar

Altamar

Ceràmica utilitària i decorativa

La Marta fa més de 15 anys que es dedica a l’artesania, però no sempre ho ha fet en la mateixa disciplina. Actualment, Altamar és la seva marca de peces de ceràmica utilitaria i decorativa, que crea des del taller Màrmara al carrer de l’Esquirol del Born, que alhora comparteix amb dues artesanes més, Ecologina i Colorin Colorado.

Altamar

Ceràmica artesanal

Peces originals fetes a mà

Podem diferenciar les peces de ceràmica d’Altamar en dos línies estètiques diferents, una de formes senzilles que remeten a la calma d’un paisatge mediterrani, i un altre on les formes de pits són les grans protagonistes. Totes elles amb un nexe comú, l’exclusivitat d’una peça de ceràmica feta a mà.

Altamar

Segell d'Altamar

Innovació i personalitat

Al mig del taller Màrmara trobem una taula rodona de fusta amb un munt de peces de ceràmica amb pits de tots tamanys, formes i colors, amb la textura amable i suggerent de la ceràmica que treballa la Marta. Sens dubte, són peces innovadores que destaquen per la seva creativitat i pel toc personal de que defineix Altamar.
Si el que busqueu són peces decoratives de ceràmica artesanal, però amb un toc modern i actual, no deixeu de visitar Altamar.

Visita la botiga online

https://altamarbcn.bigcartel.com/