fbpx
 

Boxart

boxart

Boxart

Alejandro i Arantxa

Just entrant a la Plaça de la Llana ens trobem amb Boxart, la botiga-taller de l'Alejandro i l'Arantxa. Un espai minimalista amb encant on cada detall està cuidat i a on llueixen les diferents obres que dissenya l'Alejandro. Fotografies a capes o quadres 3D, aquest és el producte estrella de Boxart, creat a l'any 2007 i que compte amb el distintiu de Producte Artesà Qualificat del Centre d'Artesania de Catalunya.

boxart

Quadres en 3D

Art innovador

Després de dedicar tota la seva trajectòria professional a l'àmbit audiovisual i de la fotografia, l'Alejandro comença a exposar els seus quadres 3D fets amb les seves pròpies fotografies a diferents llocs de Barcelona. Al mateix temps realitza encàrrecs personalitzats de façanes de comerços de la ciutat. És al 2008 quan un estudi d'arquitectes li demana de tirar endavant el projecte de decoració d'interiors d'un gran hotel a les Illes Canàries. A partir d'aquell moment l'Alejandro decideix emprendre l'aventura com a artesà, del que fins al moment s'hi havia dedicat com a hobby.
Des de fa 12 anys dissenya i exposa les seves obres innovadores a Boxart que dona nom a la seva marca i a la seva botiga de la Plaça de la Llana.

Fotografies en capes

Creació artesanal

A Boxart trobareu des de fotos emblemàtiques de la ciutat de Barcelona, fins a detalls més particulars de les típiques cases de la costa mediterrània i d'altres racons del món, sempre des de la peculiar perspectiva de l'Alejandro i les seves creacions de fotografies amb capes. Incansables en la cerca de noves vessants creatives, també donen l'opció de poder personalitzar aquestes singulars obres.

Visita la botiga online