fbpx
 

Estudi Tèxtil

Estudi Tèxtil

Estudi tèxtil

Taller tèxtil del Born

Entrar al taller de l’Anna és respirar ofici i artesania. Estudi Tèxtil és un taller-botiga de teles i accessoris de moda fets amb la tela que teixeix l’Anna Vilafranca amb la tècnica tradicional del teler. Els seus filats d’alta qualitat es converteixen en tot tipus de peces com jaquetes, jerseis, bufandes, xals i altres projectes decoratius que l’Anna exposa a l’entrada del taller.

Estudi Tèxtil

Accessories i roba exclusius

Amb teixits artesanals

L’Anna fa anys que va començar a teixir com a hobby, fins que va decidir emprendre la seva aventura com a professional artesana del teler. Al començament, des del carrer Flassaders, on va tenir el seu primer taller, i després des de l’encantador taller del carrer Brosolí al barri del Born, on també hi llueixen les peces úniques amb la roba que ella mateixa ha teixit.

Estudi Tèxtil

Teixits únics i artesanals

Al cor del Born

Entre el mar de cabdells de tots colors, i amb més de 4 telers repartits en diferents punts del seu taller, l’Anna teixieix des de bobines de roba de 25 metres fins a petites mostres pels encàrrecs que li arriben de dissenyadors.
La calidesa i proximitat de l’Anna fan que entrar a Estudi Tèxtil sigui una experiència reconfortant i acollidora, tot un gust pels curiosos de l’artesania tèxtil.

Visita la botiga online

www.estuditextil.com