fbpx
 

Marina Grafeuille | Weavings Barcelona

Marina Grafeuille

Marina Grafeuille | Weavings Barcelona

Macramé artesanal

Entrar al taller de la Marina Grafeuille | Weavings BCN és com endissar-se en una espai de colors i detalls ben cuidats. Un taller-botiga de parets blanques i mobles d’aire vintage, on la Marina exposa, dissenya i elabora accessoris de moda que confecciona amb l’antiga tècnica del macramé.

Bosses, moneders, collarets, polseres i arracades, en un mar de tonalitats ocres, granates, turqueses i verdes, on en cada fil es respira la tècnica i sabiduria de l’artesana. El taller se situa en un pis superior obert a la botiga, on es pot veure a la Marina treballant a través de les portes de vidre de la tenda.

Marina Grafeuille

Elegància i tradició

Dissenys atemporals

Amb un toc personal la Marina ajunta la tradició i l'elegància en els dissenys atemporals que destaquen per la senzillesa i exclusivitat de cada peça.

Marina Grafeuille

Accessoris únics

Al cor del Born

La tenda Weavings BCN neix al 2012, amb la il·lusió de la Marina de disposar d’un lloc d’exposició físic al mig del born, el barri per excel·lència de les petites botigues i tallers d’artesans.

Si busqueu accessoris exclusius no deixeu de visitar el taller de la Marina Graufielle | Weavings BCN al carrer de l’Esquirol 1, un petit bany de colors en el que perdre's en cada nus.

Visita la botiga online

www.MarinaGrafeuille.com