fbpx
 

Montse Cortecans

Montse Cortecans

Montse Cortecans

Joieria artesanal al Born

La Montse va obrir el seu taller-exposició de joieria al carrer Mirallers 3 del Born al 2007, tot i que ja feia anys que es dedicava a l’artesania. Les seves joies són de línies senzilles i orgàniques, inspirades en la quotidianitat i en la cerca de peces úniques i alhora versàtils per al dia a dia.
Les joies de la Montse Cortecans són principalment d’argent i fetes amb processos totalment manuals i artesanals en totes les fases de creació. Les peces, realitzades en plata a partir de planxes o fils de diferents grossors, plasmen l’experimentació constant de la Montse en la recerca de nous acabats i textures com els gravats, matisats i oxidats.

Montse Cortecans

Joieria creativa

Per al dia a dia

Algunes de les joies incorporen tocs de color a través dels minerals. En resum, les peces de la Montse fusionen la creativitat i practicitat per crear joies funcionals pel dia a dia de les seves clientes.

Montse Cortecans

Joies úniques

Elegància per qualsevol ocasió

La possibilitat d’expressar la creativitat i connectar amb els clients és una de les parts més gratificants de ser artesana per la Montse, que al costat de la seva germana Maite segueixen dia a dia lluitant per donar a conèixer el seu talent.
No deixeu de visitar les joies que tenen exposades a la part de baix del seu taller, si busqueu peces úniques i elegants per lluir en qualsevol ocasió.

Visita la botiga