fbpx
 

Rossymina

RossyMina

Productes exclusius de pell

Quan gires pel carrer d’en Rosic per agafar Banys Vells ja se sent la peculiar olor de cuir del taller RossyMina, on a més de treballar en les seves creacions, la Mina i la Rositsa, hi exposen els exclusius productes de cuir que pinten a mà elles mateixes amb tècniques tradicionals i pròpies.
La Mina Naniova y la Rositsa Pencheva són dues cosines bulgares que l’any 2005 decideixen obrir el taller dedicat a l’artesania del cuir RossyMina. Al 2010 ja comptaven amb l’espai de venta al públic al carrer dels Banys Vells del barri del Born de Barcelona, on fins a dia d’avui treballen amb passió i dedicació les peces úniques de cuir pintades amb un estil propi i inconfundible.

Accessoris de pell

Exclusivitat i qualitat

El taller és càlid i acolorit, ple de bosses, penjolls, cinturons, polseres i molts altres accessoris elaborats amb pell de primera qualitat, procedent d’Espanya i Itàlia, i pintades a mà. Totes aquestes peces són la materialització de la imaginació i de l’experiència de la Rosista i la Mina, que plasmen el seu imaginari de color i formes en totes les seves creacions.

Accessoris únics

Pintats a mà

Els baixos de les taules de fusta on mostren els productes estan plens de retalls de pells de tots colors, que donen a l’ambient de la botiga un toc acollidor. Al fons, la taula de treball, plena d’estris amb els que treballen la pell.
Sens dubte, RossyMina és un espai en el que perdre’t entre els olors i colors del cuir pintat, i del que no podràs sortir-ne sense res entre les mans.

Visita la botiga online

www.rossymina.com