fbpx
 

Qui som ACAR

ACAR, l’Associació d’artesans del Born-la Ribera

Més de 20 anys d’artesania a Barcelona

Amb més de 20 anys d’història, l’Associació d’Artesans del Born-La Ribera ACAR, neix l’any 1997 impulsada per un conjunt d’artesans, artistes i dissenyadors que tenim els tallers ubicats entre el carrers Argenteria, Montcada i Princesa del barri del Born

Els nostres tallers, de diferents vessants artístiques i d’oficis artesans, es troben situats al bell mig de Barcelona, en una zona plena d’història de la ciutat que enllaça amb els gremis que a l’edat mitjana es repartien pels carrers del barri del Born-La Ribera. 

L’Associació està formada per diferents tallers que treballem els nostres productes de manera artesanal, atorgant l’exclusivitat i valor de la peça artesana, tant en la dedicació com en la qualitat del producte final.

En aquest marc actual, oferim una alternativa al comerç de grans marques a través d’una proposta d’articles personalitzats i exclusius.

Artesans del Born

Treballem com a artesans en diferents vessants artístiques

La Fira del carrer Argenteria

L’any 1998 vam organitzar la nostra primera Fira del carrer Argenteria, a petició dels comerciants del propi carrer i en commemoració de la Festa de Sant Eloi, patró dels argenters.

Fins a dia d’avui, que seguim organitzant de forma regular la Fira d’Artesans d’Argenteria.

Durant aquests anys, hem participat també en multitud d’activitats i fires del barri del Born i de la ciutat de Barcelona.

Fira carrer Argenteria