fbpx
 

Terra i Pell

Terra i pell

Terra i pell

Taller de ceràmica, joieria i cuir

El taller de Terra i Pell es troba en una de les parts adherides als antics Palaus del carrer Montcada. El sostres alts i l’amplitud del taller, així com les bigues vistes i els murs de pedra transporten a èpoques anteriors, on no es difícil d’imaginar-s’hi un taller d’oficis de la Barcelona del S. XV.
La Puri i el Victor fa prop de 3 anys que van decidir llogar aquest local del carrer Banys Vells per muntar-hi una botiga, escola i taller del que són les seves passions: la ceràmica, la joieria i el cuir.

Terra i pell

Pell i cuir

Creació artesanal

Just a l’entrada de Terra i Pell ens dóna la benvinguda la taula des d’on el Victor hi treballa les seves creacions de joieria i cuir, des d’accessoris com bosses i carteres fins a rellotges, i peces de joieria com collarets i anells, de línies més masculines. A l’altre banda, la ceràmica de línies suggerents de la Puri, que es debat entre creacions d’expressió més artística com també d’estètica nòrdica i mediterrània.

Terra i Pell

Taller i Escola

Contrast i fusió de coneixements

Terra i Pell és sens dubte contrast, i la fusió de coneixements i experièncias de la Puri i el Víctor, que a més, compaginen la seva tasca creativa amb la d’ensenyament de les tècniques més artesanals en les més de 5 classes setmanals que imparteixen al seu taller.

Visita la nostra botiga online

www.terraipell.com